Rake en rakeback

Posted by wedden-op-rakeback

Elke keer als je poker speelt, de poker kamers nemen een klein percentage van elke pot in cash games en van elk toernooi buy-in. Dit heet de 'rake'. Gemiddeld kamers nemen 5% rake, maar het kan variëren van een poker site verschillen. Rake is gewoon de manier waarop pokerrooms geld te verdienen. Het concept van rakeback is simpel. U ontvangt een gratis percentage van wat je hebt raked terug!

Hoe krijg ik rakeback?

Om voor u om rakeback krijgen op een poker site (dat biedt rakeback), moet u zich aanmelden bij deze een site via een affiliate promotie van deze specifieke kamer. Sommige filialen - rakeback providers - kan betalen tot 40% rakeback. Soms is er meer.

Om te besparen zelf geld online poker rooms geen reclame voor het publiek op het ontvangen van rakeback en rakeback kan alleen worden bereikt via een partner. Nou, 99% van de tijd. Voor het simpele feit dat u verwees hij naar een kamer die hij promoot, ontvangt de affiliate een kleine verlaging van uw rakeback als een 'beloning' voor het instellen van je aan de poker room. Maak je geen zorgen, de verlaging van de affiliate neemt wat je hebt raked is echt piepklein vergeleken met wat je krijgt als een "rakeback-speler '.

Rakeback betalingen aan uw poker account kan worden gemaakt elke dag, elke week, tweewekelijks of maandelijks gewoon, het is allemaal aan de poker site in kwestie en haar interne processen.
De voordelen van rakeback voor de poker speler

Rakeback is als een lopende bonus en een groot aantal spelers niet op de hoogte maak er geen misbruik van. Veel spelers weten niet eens dat ze rake betalen om poker sites elke keer dat ze een hand te spelen op hun tafels! De voordelen van het spelen met rakeback zijn gewoon geweldig. Voor de professionele spelers en een voorbeeld te nemen, het helpt hen gemakkelijker omgaan met de unevitable schommels van het spel tijdens de verliezende maanden. Als je begint met online poker, kan het u helpen uw bankroll sneller en je om te zetten in een winnende speler als je zelfs breken.

Als je spelen zonder rakeback, bent u niet spelen van online poker zo rendabel als je moet. Als een serieuze speler en vooral als je veel speelt, is het cruciaal dat je rakeback krijgen.

Er zijn absoluut geen nadelen op alle in het ontvangen van rakeback! Het is volkomen legaal en iedereen kan een percentage van hun rake terug te krijgen. Laat geen geld op de tafels! Laat niet de rake sla je, zelfs als je alleen kleine bedragen af te spelen. Rakeback heeft alleen positieve aspecten en het kost je geen geld! Hoe meer handen die je speelt, hoe meer rakeback ontvangt u!

Altijd proberen uit te vinden als de kamer je geïnteresseerd bent in het spelen op rakeback biedt haar spelers voordat je zelfs denken over het aanmelden. Als je je registreert een normale account te snel, je bent niet zeker dat je in staat zijn om 'retag' uw account om rakeback daarna. Gewoon een kleine tip.

0 comments:

Post a Comment